450,- I MÅNEDEN

+ ARMBÅND 100,- (ENGANGSKOSTNAD)

INGEN BINDINGSTID, 1 mnd oppsigelsestid
GRUPPETRENING, SPINNING OG STUDIO

Gå til innmelding

Fast månedspris

Ingen bindingstid

Lange åpningstider

Gå til innmelding

 

Fast månedspris

Hos KONDISHUSET har vi faste lave priser på trening og du kan melde deg inn og betale kun 450,- per måned for å trene, uten bindingstid. Vi har ingen innmeldingsavgift.

Alle medlemmer må kjøpe et medlemskort/armbånd til 100,-. Kortet/armbåndet slipper deg inn når du kommer på treningssenteret og fungerer som skaplås og kjøpekort på treningssenteret. Kortet kan lades med penger.

 

Ingen bindingstid

Vi har ikke bindingstid og tror på lojalitet. Vi tilbyr heller et treningssenter som er så gunstig og har så høy kvalitet, at medlemmene blir værende.

 

Oppsigelse / Avslutte medlemskap

Ønsker du å slutte må du selv sørge for at avtalegiroen er slettet (ikke stoppet). Dette kan du gjøre selv i nettbanken eller via en telefon til banken din. Oppsigelsen sender du på mail til medlem@kondishuset.no. For å kunne levere trening til så lave priser er det viktig å lette adminstrasjonen. En av måtene vi har gjort dette på er å la deg selv styre utmeldingen, uten å måtte møte opp eller ringe til oss. Kondishuset har en måned oppsigelstid. 
Bare sende en e-post til medlem@kondishuset.no

 

Bedriftsmedlemskap

Ta kontakt om ditt firma er interessert i en avtale. Mail: post@kondishuset.no

 

Lokaler

Vi er et express senter med enkle dusjer og express skap.
Lokalene er lys og åpne, med fokus på å utnytte mest mulig areal til trening. Vi har personal tilstede til noen tider, men du har ditt eget adgangskort så du går inn og ut som du vil.

 

Ungdom 14-16 år

Pris: 300 kr, ingen bindingstid
Treningstider: Mandag - fredag 13:00-17:00

Medlemmer under 18 år må ha skriftlig godkjenning fra foreldre/foresatte, hvor fullt ansvar for både personlige og materielle skader hviler på foreldre/ foresatte, for å kunne trene på vårt senter. Av sikkerhetsmessig årsaker kan barn ikke tas med inn på senteret.

Aldersgrense for innmelding er fylte 14 år. Ungdom under 14-16 år må forholde seg til egne treningstider. Mandag - fredag 13:00 - 17:00. Ungdom mellom 14-16 år kan trene sammen med en foresatt utenom de faste tidene, det forutsetter at den foresatte er medlem.